Bug Abuse

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

23-07-2024   
NYHEDER - SL news

Læst antal gange: 17306
Dato: 06-09-2008
Forfatter: AM

Bug AbuseBug Abuse


Vi kan godt antage at bugs i maps er noget der har været skyld i mange diskutioner i den tid counter strike er blevet spillet, og slap er desværre ingen undtagelse. Vi har i vores regler også gjort det klart hvad vi syntes om dette fænomen ( § 3.13 - Flashbug og §6.2.2 - Procedure for pointstraf i kamp og liga) men det hænder jo, at vores regler bliver udfordret af en kamp i vores liga, som det er i dette tilfælde.


En lille kort historie om problematikken.


oAs og *AMOK´s* spiller andet map på Nuke, og oAs har vundet det første map. Dette quater på nuke ender 16-10 i oAs favør. *AMOK´s* tager fat i mig(BRANDVAGT) efter kampen, og siger der er en del Flash og HE bugs fra oAsés side, men de vil lige tjekke demo, for at få det bekræftet. *AMOK´s* melder tilbage og holder ved deres første statment, er der er tale om en del bug abuse på nuke på rampen.


Vi vælger at se demoen igennem og finder 3 HE bugs og 2 Flash bugs, og som det står i vores regler så er det ulovligt, og kan straffes med 3 runde penalty, hvis det har indflydelse på spillet.


Og nu begynder det at blive kompliceret, jeg prøver lige at ridse op, hvad det er det gør det svært.


- runde 6, der bliver lavet en HE bug, personen det går ud over dør senere i runden, men ct vinder runden, har det indflydelse på runden? Vi bedømmer ja, personen der bliver ramt af buggen, mister energi og vælger at skifte position.
- runde 7, der bliver lavet en flashbug på rampe og T angriber på det og vinder runden. Flashbuggen har en klar indflydelse på spillet.
- runde 13, der bliver lavet en Flash bug på rampe, personen der bliver ramt af den, står inde for på kat, bliver blind og ryger ned. Personen dør senere i runden, og ct vinder. Vi bedømmer igen at det har indflydelse på runden, personen mister energi, og bliver tvunget til at skifte position.
- runde 15, der bliver fortaget HE bug, ofret dør senere i runden og ct vinder, men der bliver også lavet en flashbug, så vi bedømmer igen, at begge bugs har indflydelse på runden, man da det er sidste omgang i dette quater, vil de ikke blive fratrukket nogen runder.
Kampen endte 16-10 normalt, og når vi så trækker de 9 straf runder fra, som oAs modtager i straf for deres bug abuse, vil kampen ende med 07-10 i *AMOK´s* favør, så 3 map skal spilles.Vi vil med denne lille beretning slå kraftigt fast at vi ikke finder os i bug abuse.
En HE bug vil altid blive straffet med 3 runder straf, da de vil gøre en vis % del skade på modstanderen, som derved er lettere at slå helt ud.
Flash bug vil som hidtil blive afgjort ud fra et skynd om hvor vidt den har indflydelse på rundens resultat eller ej.
Da sådanne bugs kan forekomme, SKAL I huske at gøre jeres modstander opmærksom på at de bugede. Så I selv allerede der kan afgøre om 3 map er en nødvendighed.
Skulle det ske det, at vi som admin efter kampen og efter vi har tjekket demoen, hvor i der påståes, at modstanderen har gjort brug af flashbug eller HE bug, og det ikke passe, vil det hold tabe kampen 2-0 og modtage en advarsel.


Så det er yderst vigtigt, at man har styr på sin påstand, før det bliver meldt ud, overfor modstanderen.
Hvis man som hold har sin tvivl, og vælger ikke at melde noget, men vælger at tjekke demo, og der efter finder noget, så skal det meldes til en Admin, som så vil tjekke demoen efter ( ineye only ), og dømme efter det.
GENERELLE COMMENTS
06-09-2008  af:  *DalleX*
Damn det var mange i en kamp..
Men he-bug har jeg dog sjældent hørt om.. Er det et nyt sted på ramp eller samme sted man laver flashbug ?

Forresten der hvor du skriver "da det sidste omgang i dette quater og de vil ik blive fratrukket nogen runder" Men burde de så ikke få selve runden trukket? Ellers kan det da godt risikere at ende som "bugrunden" :D

SVAR
06-09-2008  af:  Sallio
Hey

Detkan godt være det er mig er er ny, men er der nogen der kan fortælle mig hvor der er HE-bug på nuke?

På forhånd tak

SVAR
06-09-2008  af:  The_EQualizer
Reglen om hvorvidt en bug har indflydelse på runden er i tildligere tilfælde blevet tolket som at såfremt det hold der bugger TABER - så er ligegyldig. Med denne tolkning er den eneste mulighed for "en bug uden indflydelse" hvis samtlige ct'er befinder sig ude i yarden (?)

HE-bug? Hvad er det? Hvis en HE-bugger så larmer den ikke, i nogle tilfælde giver den ikke engang skade, hvordan kan det være en uhensigtsmæssig fordel for det hold der smider den? - PÅNÆR hvis den kastes fra street "over" gangene i Inferno eller fra yard "over" gangene i Train, da dette ellers kan bruges til at afsløre en eventuel modstander.

Hvilken fremgangsmåde skal følges såfremt der bugges? Skal man spille 3. map for en sikkerheds skyld? Skal man tage fat i admin umiddelbart efter kampen? Skal man pause og tage fat i admin?
HVEM skal man tage fat i?

HE-bugs står ikke beskrevet i reglerne, hvordan kan der dømmes for det?

Ville det hele ikke være nemmere hvis kravet bare var at der SKAL spilles på "bugfrie" maps - den rampe er stortset den eneste bug man ikke-intentionelt kan komme til at ramme, og ja, der findes en version af mappet hvor den er fixet - det kræver ikke engang ekstra download fra klientens side.

SVAR
06-09-2008  af:  kpr
http://www.iskold.dk/slshow.asp?pageID=kampe&kampID=62&div=2&turnmenu=cs16

mens i er godt kørende kan folk jo læse AMOKS og vores referat også! I har tydeligvis ikke styr på jeres påstande, da de såkaldte HE bugs ingen skade gjorde under kampen.

Og hvor i selv sagde og AM har skrevet på msn til CheatoN, at selvom flashbuggen bliver lavet og det andet hold vinder - tælles denne straf ikke!

Jeg forventer sandheden i denne her sag i stedet for en masse fordrejninger og f.eks. startede det med holdet beskyldte os for 3xflashbugs!

http://www.iskold.dk/slshow.asp?pageID=kampe&kampID=62&div=2&turnmenu=cs16

Noget andet er, hvordan kan vi blive straffet for HE bug, når ingen mister HP eller der stod noget i reglerne om dette? ja selvf kan man altid lave reglerne om bagefter og straffe klanen ( os ). Hvor er fairplay ånden fra SLAP her? vi bugger ikke bevidst i den kamp!

SVAR
-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  AM
§6.2.2 - Procedure for pointstraf i kamp og liga.
Fratrækkes der runder i en spillet kamp, skyldes det oftest brud på map-specifikke regler. Det kan være for eksempel ulovlig jump-assist, bug-abuse inklusiv flashbug og lignende. Er forseelserne tilstrækkelig grove, kan der følge advarsler med en straf på runder.

Bug-abuse og ulovlig jump-assist straffes typisk med 3 fratrukne runder for hver forseelse. Der fratrækkes kampens endelige resultat.


Vil du dermed sige at HEbug ikke indgår i bugabuse.
Som jeg også sagde til cheaton så er det afgørende for hvordan resten af runden forløber ved en flashbug. Det er muligt at ct som her vinder runden med flashbug, men vi har vuderet at de hendelser der kom efter buggen blev lavet har indflydelse på hvor vidt de indplaceret har kunnet forsvare sig på lige fod med de andre.-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  kpr
det nydeligt at se respekteret admins vælger at rette lidt i reglerne for derefter at udnytte det i håb om ikke at tabe ansigt!

Det er mig en stor gåde!

Desuden kan jeg ikke se hvorfor i tager modstanderens parti, i det vi taber runden hvor den ene flashbug alligevel var.

Noget helt andet, vi spillede på deres server, så det er op til modstander at sørge for bugfri map! Jeg kan ikke følge fornuften i jeres beslutning og hvis vi fik mulighed for at spille CT siden færdig hvor vi sluttede 11-0.. havde vi måske lavet æg mod dem alligevel, hvem ved?

Ses på train, jeg vil sprede rygtet om jeres beslutning her.

-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  Sui
Nu synes jeg du skal til at tage dig lidt sammen, ellers så kan du finde dig et andet sted at spille og sprede rygter efterfølgende.


06-09-2008  af:  MySSe^
Kan man ikke hente bug-free maps på slap.dk ?
Er det så ikke det holds server man spiller på, som har ansvaret for dette.

Jeg vil mene at er kampen blevet spillet på AMOK's server, så er det bare ærgeligt, oAs er vel i troen de ikke kan bugge.

De maps er jo pænt gamle efterhånden, prøv smid det i reglerne i stedet for jeres sædvanlige skøn og flueknepperi.

SVAR
06-09-2008  af:  AM
bug free maps eller ej, så er det jo stadig jeres eget ansvar ikke at benytte disse bugs.

SVAR
-------------------------------------------------------------------
11-09-2008  af:  kuga
det jeg tror de mener er at det er nemt at lave flashbug på rampe, med et rent uheld. Når man løber nedad imod rampen og bliver ramp af et skud igennem væg, kan det være flashen rammer forkert.

Det forekommer også at folk ikke er gode nok til at smide flash, så de kommer til at ramme flashbug på rampen.

Siger bare, at flashbug fri maps, burde være et must i en liga. Så kunne man slippe for alle disse diskutioner.

Alle som har en server, kan erstatte deres maps med bugfrie maps. Det har aldrig været noget problem før.


BUGFRI MAPS af Drax, så slipper man for de mange diskutioner vedr bugabuse.

Bare et forslag.


06-09-2008  af:  TN1AP
Til kpr.

Vi har ikke ændret i reglerne, og har du kigget under regelsættet "konflikter" og under $6.2.2 og set, det ikke stod der på forhånd?
For hvis du ikke har det, så stop med de beskyldninger, for jeg vil lige pointere igen, vi har ikke ændret noget som helst.

Til kpr.
Hvis et hold kommer til mig, og påstår at børge kurt bruger aimbot, og jeg så efter tjek af demo finder ud af, at han ikke gør det, men gør brug af Wallhack, skal han så ikke dømmes?
Jeg hentyder selvfølgelig til dit punkt, hvor du siger, at Amok´s udgangspunkt var flashbug og ikke he bug.

Til kpr.
Det står ikke i reglerne, at der skal være bugfrie maps på servene.

til kpr.
Vi siger ikke i bevidst bugger, men sagen er at i gør det, og så går vi udfra det.

Til mysse.
Det kunne være en god idé at overvejer en ændring i regelsættet vedr. bug frie maps, men lige pt har vi ikke det, så skal vi forholde os til regelsættet som det er nu.

Til The_EQualizer
He bug giver skade på rampe, ca. 5 m i diameter rundt om kassen og det afhænger af hvor tæt du er på kassen, men personen på rampen giver altid et suk fra sig, som T også kan høre, så position er afsløret.

Til The_EQualizer
Der er 2 varianter, hvis man som hold er sikker på, at bugs er blevet brugt, kan man allerede der gøre opmærksom på det, og det kan betyde man vinder det pågældende map, men hvis det hold man spiller mod selv vælger at tjekke demoen, og finder ud af det ikke passer, så kan de melde det til en admin, og kan vi bekræfte fejlen, vil det hold der påstod bugabuse, tabe kampen og få en advarsel.
Man kan også vælge at tjekke demoen efter kampen, er det noget om bugabuse, kan det meldes til admin, og proceduren er som denne sag.

Jeg håber det besvare nogle af spørgsmålene, selvom jeg er sikker på, at et par stykker af jer aldrig vil være tilfredse med resultatet eller besvarelserne, men tænk jer nu om før i skriver, og kom ikke med latterlige anklager, fordi man er ærgelig.

Til kpr.
Du er velokommen til at sprede det så meget du vil, men du skal også holde dig til sandheden, og ikke tro at vi køre en konspiriration mod oAs.

SVAR
-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  kpr
Det sjovt vi har demo hvor CheatoN og mig kl 2 om natten beviser at selvom man bugger med HE i kassen, og den anden står under 3-4 meter fra kassen. Så mister vedkommende ikke HP..!

+ i kampen og fra demo'n mister vedkommende heller ikke HP. Så hvori består denne her bug som absolut ingen kender til og flere kendte cs pro gamers griner af? jeg tænker skråplan her, om så TN1AP kender til AMOKS eller har været manager for dem eller mates for den sags skyld - det er jeg mere uforstående overfor.

Det her er absolut nulpunktet i manges øjne!

-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  Sui
Hold dig sagligt - lad være med at angribe mine admins på den måde.


06-09-2008  af:  *DalleX*
Igen samme spørgsmål... Hvor kan du lave he-bug på nuke? Er det samme sted som flashbug eller hvad? Bare så vi andre kan være opmærksom på det så det ikke sker igen :) Ikke ligefrem et vidt begreb det her..

SVAR
06-09-2008  af:  TN1AP
ja, det er det samme sted, sry glemte dig :-)=

SVAR
-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  *DalleX*
hehe det okay ;)


06-09-2008  af:  *DalleX*
Og igen ønsker jeg svar på dette som står til sidst i referatet længere oppe:

"så vi bedømmer igen, at begge bugs har indflydelse på runden, man da det er sidste omgang i dette quater, vil de ikke blive fratrukket nogen runder"

Vil det så sige selve den runde fik de ikke straf for ? For det virker da dumt ? :)


SVAR
06-09-2008  af:  TN1AP
nej det er ikke dumt, vi bedømmer den ikke har indflydelse på dette quater da ct vinder runden, og de så starter på et nyt quater, så ingen mister penge på det.

SVAR
06-09-2008  af:  *DalleX*
Ok fair nok :)

SVAR
06-09-2008  af:  kong
(: derfor man bruger drax versionen.

og bliver man ikke kun straffet hvis dem der laver bugen vinder runden?

SVAR
-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  Bllets
Så vidt jeg kan forstå. Så bliver man straffet hvis det har en indflydelse på noget som helst.


06-09-2008  af:  afdanket
Sui, rolig nu.
kpr kan nok bare ikke lige se at hvis der regler for he'bug som ikk står i reglerne, om hvordan de så kan træde i kræft ?
men det mig nu også lidt en gåde!!??

men ja en bug er en bug, men hvis he'en lander under den kasse og ja ham der står der nede, giver en lyd fra sig, så vi ved hvor han står, ville han ikk give en lyd fra sig udenset hvad? hvis den ikk sprang under kassen? :D
så ville vi da stadig vide at der var en der nede..?

men alle de bugs, der er sket i den kamp, har vi self ikk gjordt med vilje. en regl er en regl. den er der jo for at blive overholdt. Det er vi så også enige i.

men syntes måske det er lidt hårdt og dømme på noget der er ingen der ved noget om? undtagen jer! [o0]


alt i alt kan jeg godt se for kpr's side at det ser lidt sort ud.
Men så er der jo ikk andet for, at vi må give dem det æg som vi ikk fik lov til at fuldføre på nuke. 3 map here we go :D !!

SVAR
-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  *DalleX*
Til det første er der jo regel om det som admins har nævnt den står bar ikke som "he-bug" men under "flashbug og lignende"

Til det andet skal i huske at det er admins med efterhånden rigeligt erfaring tror ikke de giver deres mening ud fra ingenting.
Men kan da hurtigt give jer ret i at he-bug er i hvertfald efter lidt søgen ikke til at finde eksempler på gennem youtube eller google men send gerne link hvis i kan :D

Men bare husk at i tilmelder jer under slaps regler og om i kan lide afgørelsen eller ej må man jo tage det sure med det søde og komme videre. I må jo bare vinde det 3map som nu er jeres oplagte mulighed i stedet for at træde mere i det :)

Men ville da være bedst hvis man begyndte at bruge disse maps hvor bugs er fjernet på så man er fri for dette fremover..

-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  Sui
afdanket vi har ikke noget problem med at diskuter ting i SLAP.

Vi er jo mennesker, og som alle andre mennesker kan vi også komme til at lave fejl. Eller der kan rent faktisk ligge nogle tanker bag en beslutning.

Det er jo sådan noget man afklarer under en dialog.
Dialog er lige præcis det der har gjort at vi er nået så langt med SLAP som vi er idag.

Men det hjælper ikke noget at starte en dialog med at angribe de folk som ligger en masse frivillig og ulønnet arbejde for at vi alle kan få nogle fede turneringer.
især er jeg oppe på mærkerne hvis nogen beskylder vore folk for at tage parti fordi man kender en eller anden - det er IKKE tilfældet.

Det hjælper hellere ikke med at true med det ene eller andet - det sætter jo bare en begativ reaktion igang hos modparten.

Men ja lad os få lidt ro på og få snakket det her igennem ... på en saglig måde. :-)

Tilsidst skal I huske at nogle gange kommer man ind i nogle situationer hvor man ikke kan tilfredstille alle og bliver nødt til at tage nogle beslutninger som kan virke spøjse.
06-09-2008  af:  afdanket
vi er ikk ude på noget ballade over hovedet ;)
som sagt er vi klar på 3 map :)
men hvorfor får vi enlig så ikk parti for ikke at få de sidste runder i nuke, på ct siden?

men det skal også lige siges at vi får slet ikk noget at vide om at vi har bugget eller lign i løbet af kampen eller efter de går lige i hovedet på jer. nok derfor nogle folk reagere sådan :)
Men der ville det jo så have været meget nemmere med det nyere nuke hvor man ikk kan bug på, så uheldet ikke dukker frem igen :) ? kunne det ikk være muligt at gøre det til et krav? så ender vi alle, ikk i de samme støvler igen og problemerne er løst? :)

men som sagt ja det er rigtigt fint at ja i gider og lave en masse frivillig og ulønnet arbejde for os alle sammen, og at vi kan få nogle fede turneringer og en masse hygge.

(Til Sui)
nej, samtalerne skal ikk gå over gevind :)
Han er jo københavner og de snakker jo meget.(kpr) 1-0!!!! F9z xD

SVAR
-------------------------------------------------------------------
06-09-2008  af:  Sui
:-)
Admins er igang med at teste HE-bug så vi får nok noget konkret regelsjov ud af det inden længe.

-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  kpr
som afdanket skriver er jeg københavner og det er ingen hemmelighed jeg føler midt stødt over hvordan det hele har foregået! Jeg ligger det på hylen nu, vil blot sige undskyld til admins der har taget det personligt alt det her. Men det handler i bund og grund om bugs og regler og procedure!

Det er dét saglige jeg bekymre mig om, netop at du skriver nu Sui.. at i vil teste he buggen.. det er jeg kun glad for i vil gøre :) glæder mig til at hør en udmelding om det og antal hp man mister.


07-09-2008  af:  GOBLINS
Hvad er HE bug?

SVAR
-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  The_EQualizer
Ingen ved det

-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  TN1AP
det hedder, " i ved det ikke" så er det jo ikke ensbetydende med, det ikke er sandt.

-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  The_EQualizer
Sry - I ved det ikke.


07-09-2008  af:  TN1AP
Jeg var igår inde på Amok´s server for at tjekke buggen 100% efter, selvom jeg var sikker i min sag, og stadig undre mig over den mistro der er overfor admins i slap, og at der er så få der kender til en HE bug.

Jeg var som sagt inde på serveren sammen med en fellow admin, ved navnet flint.

Lige lidt bug info.
Der hvor man kan lave en flashbug, er også det samme sted man kan lave en HE bug på rampen på nuke.

Sidder man på kassen og spotte ind i radio rummet og/eller vente, vil man af en HE bug uden amor, miste ca. 50 dmg, sidder man det samme sted med amor, mister man ca. 30 dmg, plus man som ct laver et Suk lyd og Heén der bliver kastet, er lydløs, altså den springer ikke.

Samtidig med det, er man i nærheden af de 2 kasser i starten af rampen, i en diameter på ca. 5 m, vil man miste energi, alt afhænging hvor tæt man er på kassen, men lyden er den samme, og faktisk skal man stå rimelig langt væk fra kasserne, for at undgå at ct laver suk lyden.

Lad os se på udgangspunktet, for at kaste en HE der.
Jeg går ud fra at man ikke vil lave en bug, så målet vil i mine øjne være:
- Heén skal ryge ned langs rampen, for at gøre skade der. Med det som mål, vil man hvis man sidder på kassen, ikke miste noget energi.

- er målet at Heén skal baunce fra kassen og lidt frem, for at lande foran kassen, mister man som ct med armor, 20-23 dmg.

Jeg håber det her svar er tilfredsstilende, og til dig kpr, når i vælger at trække kendte spillere ind i diskutionen, så det vigtigt, at i over for dem gør det klart, at i bruger deres navn som agument, og husk at fortælle dem hele problem stillingen og ikke kun den enkelte del af den.
Jeg vil gerne hoppe ind på serveren med jer, for at viser jer det personligt, hvis i igen ikke tror på mig.

SVAR
-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  kpr
Jeg var inde med TN1AP på serveren og teste 4 forskellige he spots ved rampen omkring kassen, som jeg er utrolig taknemmelig for han gider bruge tid på sammen med mig:)

1: ovenpå kassen uden amour, mister hp som hvis man stod på naden

2: længere tilbage langs gelænderen. Manden laver en lyd uden at miste hp

3: stå helt henne ved indgangen til rampen på kasse-siden, man mister 7-10 hp

4: et skridt tilbage samme sted langs muren hvor man plejer at spraye igennem. Man mister intet hp eller nogen lyd fra manden.

Så i det store hele, buggen i sig selv er at HE naden ikke flyver afsted som meningen men bliver siddende ved kassen uden at larme:)

Vi accepter vi skal ud i 3. map trods vi kun lavede en flashbug som ses på hltv'n, men de såkaldte HE bugs hvor ct manden mister lidt hp kan vi ikke komme udenom:) Så vi ses på train AMOKS :)

Undskyld til slap admins herfra, og jeg synes næsten i skal have lavet et punkt ligesom 'Flash bug' punktet, så 'He bug' i regelsættet også. Så der ingen tvivl kommer i fremtiden som der gjorde her:)

-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  Sui
Dte er godt I fandt ud af det.
HE-bugs bliver skrevet ind i regelsættet


07-09-2008  af:  Decoy
Hvis man kan præstere at lave 5 granat bugs på et map, skulle man næsten tro det var noget i havde øvet! Det burde ikke kunne lade sig gøre.

SVAR
-------------------------------------------------------------------
07-09-2008  af:  kpr
Det har langt fra været vores intention at bugge med flash eller HE's på rampen! Da Cheaton kastede sin flash og buggede, var han selv hvid i øjeblikket.

Selve he bugsne, ja hvem tænkte lige over den ikk? :) men nu vi klar over det, og det du / i andre også.

End of history:)


07-09-2008  af:  Dr.Anal^
lol efter 14sesoner finder man ud af der er bugs i maps.
Hvad med russer og bunny er det også bug abuse???

SVAR
-------------------------------------------------------------------
08-09-2008  af:  Abel
Ja, russer er i allerhøjeste grad også en bug abuse.
Men det tillades dog uforståeligt nok i ligaen :S


07-09-2008  af:  Sui
Tilføjelse

Spilleregler CS16

§ 3.13 - Flash og HE bug

Det er ikke lovligt at udnytte flash og HE bugs. Såfremt en flash eller HE bug skønnes at have indflydelse på den pågældende runde, straffes der ved at blive fratrukket 3 runder fra klanen der udførte buggen (fra slutresultatet)

SVAR
08-09-2008  af:  Kampp
Glimrende. Jeg savner lidt mere om hvad "indflydelse" er. Jeg tænker fx hvis en person udelukkende bliver ramt af en HE-bug i runden (lige meget hvilket hold der vinder runden), har personen derved mistet lidt skjold som kan betyde at personen unødigt køber skjold og derved har HE'en haft "indflydelse" på økonomien.

SVAR
11-09-2008  af:  Billy
Altså vi oplever gang på gang , folk bruger bugs i pcws , men igen dem om det fordi de hold der spiller i slap , som bugger i pcws har jo det bare lidt svære ved at spille clean runder! Så dem om det ;) men ja hvis der er bug free maps , ville jeg helt klart være foretaler for at de skulle bruges på servere i slap kampe , så er den skid jo slået

SVAR
11-09-2008  af:  kuga
Nu har bugabuse været et tema i slap liga i LAAAAANG tid. Jeg må indrømme at det er svært at få en afgørelse på dette område, når både bugabuse og bugfri maps har været til stede i lAAAAAANg tid.

1. Hvad kan tale imod et bugfri map?
2. Hvorfor tager det så lang tid at lave en sådan afgørelse?
3. En bug som laves med vilje og har ingen indflydelse på spillet skal ikke straffes?
4. En bug som laves med et udheld, men har lidt indflydelse på spillet, skal straffes med den hårdeste paragraf?

Kan ikke helt forstå hvordan tingerne skal afgøres, og tage så lang tid. I har vist om problemet i mange sæsoner nu, og i har vist at det findes en løsning til problemet i længere tid.


Hvad med at sætte sig ned, og få orden på dette problem. Det er nemt nok at smide HE bug ind i paragraferne, men ikke brug af bugfri maps?
Klanen med server skal så have ansvar for at disse maps ligger på serveren. Mapserne er nemt at få fat på, over det hele.

Er det bare mig som er langsom i optrækket?

SVAR
Du skal være logged in for at kunne skrive en kommentar

<--- Tilbage til nyhedsoversigten

Sidste 100 news
20 mest læste


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS