Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

26-10-2021   
NYHEDER Læst antal gange:
Dato: 16-11-2008
Forfatter: steady

... og vinderen er...Der hører sig altid en snak med vinderen til efter en finale og i dag er vi jo mange vindere, så jeg har tilladet mig at starte ud med en snak om fremtiden fra SLAP Ligaens mest suværene hold igennem tiderne. Det gik nemlig, lidt som sædvane, med en storsejr til 2GooD. Det er dog ikke bare lykke ligt og lyserødt det hele, trods man skulle tro det:


eTV|steady> Første spørgsmål i interviewet må være følgende: Hvad endte kampen og hvordan følte du det gik, løb os lige igennem den kort.


2Good]rush84^> jamen kampen gik stort set uden de store problemer for os


2Good]rush84^> vi lukkede begge maps 16 - 6 og havde hele tiden overtaget


eTV|steady> Andet spørgsmål må være, hvorfor gider i SLAP, er det bare for præmierne i er her?


[2Good]rush84^> Vi har altid set SLAP som et godt udviklingssted og "SLAP-ånden" har altid tiltalt os meget. Ligaen har altid fungeret godt, og det er dejligt at få nogle officielle kampe


eTV|steady> Føler I jer rustet til at klare jer i DEL? Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg, undskyld gentagelsen, har haft mine tvivl omkring jeres talenter i forhold til overlevelse, men I har jo fået gjort det helt til skamme.


[2Good]rush84^> Som en sidebemærkning, så synes vi at det er en skam at SÅ mange hold dropper ud midt i sæsonen og ikke holder ud


eTV|steady> ^^ den er med og godt ord igen!


[2Good]rush84^> Vi føler os helt klart rustet til DEL. Synes især vi har vist at vi har niveauet til det igennem denne sæson. Jeg mener personligt at vi er et godt eksempel på at succes ikke behøver komme med det samme, men det kan betale sig at holde sammen og pracce.


[2Good]rush84^> Men nu hvor vi snakker DEL og overlevelse... SÅ må jeg nok hellere komme med de "dårlige" nyheder nu her. Grundkernen af os spillere i 2G har valgt at trappe ned på cs og vi vil derfor ikke spille i DEL eller SLAP fremover. Det er simpelthen tiden der er problemet, og vi vælger derfor at trappe ned og tage vores jobs/uddannelser mere seriøst.


eTV|steady> Så aldrig mere 2G?


[2Good]rush84^> Ikke noget stort i hvert fald, måske noget random mix engang imellem når vi lige fanger hinanden på vt.


[2Good]rush84^> Derudover er der jo en del af os drenge der kommer fra samme område, så man kan aldrig vide om vi samles til nogle mindre lans eller slap lans hvis det lige passer ind i vores tidsskemaer.


eTV|steady> Er der nogen af jer der fortsætter?


[2Good]rush84^> Umiddelbart virker det til at khat og scratch fortsætter, jeg ved ikke hvor eller hvordan, men de skal i hvert fald have et held og lykke med på vejen, de er nogle super personligheder.


eTV|steady> Det er jo triste nyheder i sandhed det her. Fortsætter du i din admingerning på sitet og er der noget du godt vil sige til nogen derude her til sidst?


[2Good]rush84^> Det går jeg stærkt ud fra, men nu må vi lige se hvad fremtiden bringer. Jeg vil gerne sige mange tak til alle der har hjulpet os på vores vej helt tilbage fra victims.dk tiden og til nu. Der er nogle mennesker som virkeligt har betydet meget for os som hold. Derudover vil jeg gerne sige tak til mine clanmates for en virkeligt god tid, men det har folk vist også kunnet se på os, ellers havde vi nok ikke hunget sammen i så lang tid. Tak for alt, og ses i Dota eller til noget mix :P


 


Altså første interview får ødelagt stemningen lidt, om end rush flot forsøger at redde den. Hvis det lindrer nogens harme, så kan jeg afsløre, at rush84 har lovet øl til alle admins ved næste gather.
UDVALGTE COMMENTS
16-11-2008  af:  GOBLINS
gg


Du skal være logged in for at kunne skrive en kommentar


Sidste 100 news
20 mest læste 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS