Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

26-10-2021   
NYHEDER Læst antal gange:
Dato: 16-11-2008
Forfatter: steady

SLAP holdene battlerDer skal spilles en masse spændende kampe i SLAP finalerne og det er altid rart at se, når et fåtal af kampe er vundet på walkover. Det er lige præcis det der er tilfældet her i dag til SLAP Ligaens finaler. Kun 3 kampe er afviklet uden egentlig kamp.


 For lige at komme med den lille fejl jeg altid kommer med, så vil jeg vove pelsen med et par bud fra nogle af divisionerne:


 


Division 1
                             Jeg forventer en sejr til 2GooD, da de efterhånden får opbygget noget klogt spil via deres kampe i DEL. De burde have så stor træning fra de kampe, at SLAPs 1. division ikke bringer dem ud i alt for mange problemer, men netop det kan måske være deres problem. De har været forvent med at vinde divisionen i et stykke tid nu og det skal de passe på med, da modstanden stadig er der!


Division 2


                             Her kan jeg næsten sige det samme som hos 2GooD, bortset fra, at jeg slet ikke kan. [?] spiller ikke i DEL, de er ikke forvent med at vinde denne SLAP division og de har ikke nogen problemer, tror jeg. De vinder denne division i en finale mod oAs, som bliver lidt spændende, hvis oAs får vist stærkt spil fra starten af.


Division 3


                             Sidst mysense og CoB mødtes gjorde det ondt på sidstnævnte. De tabte 16-6 og 16-9 og jeg ser derfor også denne division gå ret nemt til mySense, men I CS skal ingen afskrives, så få det knofedt frem og lav os en spændende finale.


Division 4


                             Bliver et spændende opgør. Tidligere på sæsonen var der en kamp imellem qE (som er endt 1’er i deres division) og Caedo som blev 3’er, som skulle afgøres hos admins. Det er endt med en sejr til Caedo, der altså derfor, som eneste hold i øvrigt, har formået at slå netop qE. Det skal der laves om på for qE tror jeg, da det formentligt bliver dem de render ind i i den endelige finale for divisionen. Dog skal hverken Elipse^ eller MzBz afskrives her, som er de to modstandere der venter for Caedo og qE før end eventuel finale.


Division 5


                             Der er ingen tvivl hos mig her, pSo render med den. De har været uhyre stabile set over hele sæsonen og ud af 12 mulige maps har de kun afgivet 2. De får min stemme for at vinde her, men hvis der skal udnævnes en udfordrer må det være Bagdelen, som så huser lidt over 60 medlemmer, rundt regnet. De kan stille med et slagkraftigt mandskab og gør de det, så vinder de måske.


Division 6


                             D2nate ligger lunt i svinget. De har 3 udfordrer og der er ikke umiddelbart store risici forbundet med kampene de skal spille. De har efter sig følgende hold: ExpT.e-Sports, 8783 og R-NG. De har tabt lidt til hinanden indbyrdes og alle sammen tabt til d2nate, så jeg føler mig ret sikker her. Skuf mig og jeg bliver ked d2nate.


Division 7


                             I denne division er der nok mest spænding af dem alle, hvis man kigger på statistikken.  Jeg er dog ikke i tvivl. Den tidligere arduous spiller override vil ikke tillade sit hold at blive i division 7 og jeg forventer derfor at riqueza vinder i denne omgang.


Division 8


                             De kristne helte fra Br.B får det svært mod nm.dk-eSport. De to hold har været i klinch tidligere på sæsonen og der gik det forholdsvist nemt for nm.dk-eSport, men lad os nu se hvad der sker. I hvert fald, så afskriver jeg ALDRIG folk der har spillet på www.meanoldboys.dk serveren.


 


Serverinfo får i af AM og resultater skal i sende til McKnight. God kamp til jer alle og ses til næste nyhed!
UDVALGTE COMMENTS
16-11-2008  af:  SEMI
yay, slog odds! :D


Du skal være logged in for at kunne skrive en kommentar


Sidste 100 news
20 mest læste 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS