Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

26-10-2021   
NYHEDER Læst antal gange:
Dato: 19-10-2008
Forfatter: Divinity

SLAP LIVE – finale dagDet er søndag morgen og vi har slet ikke fået sovet nok oven på nattens obskure konkurrencer! Klokken sådan lidt over 2, hen af 3, var det som om fanden tog ved Sui og hans konkurrence crew og pludselig havde vi party games i alle mulige og umulige afskygninger. Vi kan som eksempel nævne tattoo konkurrence, guidning af team mates gennem stolelabyrint med bind for øjnene og andet godt. Værd at tage med er også at Cromwell formåede at holde fast i sin titel som LANets stærke mand under skærmløft konkurrence, med 34 gentagelser. Der var mange udfordrere til titlen, men i sidste ende var en god gammeldags CRT skærm en for stor udfordring for de fleste.
Her på redaktionen spekuleres der i at den pludselige konkurrence aktion er et udslag af overtræthed eller for højt sukker indtag i crewet, men underholdende var det og det skabte en god feststemning mellem de deltagere der endnu ikke var tullet over i sovesalene for at hvile ud til dagens finaler.

Og apropos finalerne, så lad os lige kaste et hurtigt blink over hvad vi har af kampe der skal afvikles i Ballerup Super Arena her på SLAP LIVE #16s sidste dag.

Vi skal selvfølgelig have fundet en vinder af eventens største turnering, Counter Strike 1.6, hvor mTw.int sent i går slog brødrene fra mTw.AMD ud af turneringen i lower bracket finalen og derved fik kæmpet sig vej til foreningsfinalen. Her møder de XLBET.ATS, der tidligere i går sikrede sig mindst en andenplads ved eventen. Spørgsmålet er om mTw.int er kommet sig helt og aldeles over det overraskende nederlaget til plaYer$ i går, og kan vinde begge maps i foreningsfinalen og den samlede sejr. Finalekampen bliver spillet på mappene Tuscan og Train.
I CS 1.6s B og C turneringer fik vi fundet vinderne i går aftes, hvor Evolution eSport og iRage vandt flotte sejre i hhv. B1 og B2 turneringerne og Partypiraterne tog stikket hjem i C turneringen.

Hos Counter Strike Source folket er der også gang i foreningsfinalen fra morgenstunden. Her skal vi se en gentagelse af upper bracket finalen, hvor xoxo spillede mod tyske mTw.AMD og vandt. mTw.AMD fik dog kæmpet sig tilbage i lower bracket finalen mod GIAL, og det er sikkert at sige at tysken er sulten efter revanche mod xoxo, så der er lagt i kakkelovnen til en spændende A turnerings finale i CSS.
B turneringen blev ligesom for CS 1.6 afsluttet lørdag aften, her vandt noob_v2 over available med en sikker 16-3 sejr.

Der er altså lagt op til nogle spændende kampe i finalerne her i Ballerup Super Arena!
UDVALGTE COMMENTS
20-10-2008  af:  zeko
Indledningsvis vil jeg gerne rose SLAP for et super fedt event, som mere eller mindre levede op til mine forventninger, så det må siges at være godt.

Dertil skal det dog siges, at jeg synes det er katastrofalt, at når i forsøger at få folk til at blive så længe som muligt, at de store skærme som viste WCG kvallen, ikke var der til den endelige SLAP Finalen, hvilket i hvert fald til mig til at tage hjem relativt hurtigt, på søndagen.

Endvidere synes jeg det er lidt fjollet, at oprette en B2 turnering og belønne folkene deri, for at tabe tidligt i den rigtige B turnering. -.- Men sådan er der jo så meget.

Ses til næste slap!

-------------------------------------------------------------------
21-10-2008  af:  TweT^
sådan som jeg har forstået det med skærmende er det jo fordi samsung sponsorerede WCG netop med de skærme, og siden det ikke var med til aftalen med slap så måtte de jo ikke stå der til finalen desværre... det er det jeg har fået at vide :P

-------------------------------------------------------------------
22-10-2008  af:  Tweaz-
ved ikke hvorfor du synes det er tamt at lave et b2 turnering ? slap laver et løfte inden, det kan de ikke holde uden at lave en b2, om b2 så skulle have været lavet om til lower bracket istedet kan man så snakke om, det ville jeg nok være enig i dig med, men synes det var fedt at de sikrede folk de lovede antal officielle kampe...


Du skal være logged in for at kunne skrive en kommentar


Sidste 100 news
20 mest læste 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS