Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

25-06-2022   
INTERVIEWS
18.Februar - sL|Pino (interviewet af Joe Cool)

airbag kører bedst med lukkede øjne! Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i sL
:Pino
:Rasmus
:17
:Slagelse
:2001
:sL - www.team-sl.com
:Soldat
:13-12-2003
Hvor mange år har du spillet seriøst CS? Er det kommet af sig selv, eller har det altid interesseret dig?
Jeg har spillet seriøst CS lige siden jeg begyndte at spille. Jeg er typen der dyrker en sportsgren for konkurrencens skyld. Så det var målet lige fra starten at nå så langt som overhovedet muligt.

Har du været i andre "kendte" klaner end sL?
WES, kender de fleste der har været med på scenen længe vel, jeg var dog med i den sidste udgave. Så har jeg spillet i café-klanen Xtreme Division som havde udmærket succes sidste forår.

Blev du "opdaget" af sL, eller kom du ind gennem venner, eller hvordan gik det lige til?
Jeg havde været i clan med 3 af dem før, en clan der dog aldrig rigtig blev til det store, men siden da har jeg snakket med SoliD hver eneste dag på irc, og så fandt vi ud af at jeg så skulle spille lidt med, og så kom jeg med efter et par uger.

Er du AWP luder, eller vild med rifler? Eller er du allround?
Jeg bruger aldrig awp, eftersom jeg er utrolig ringe med den. Jeg holder mig til AK, Colt og lidt AUG :)

Dvs. at du er fast mand på Kort A? :)
Ja, det har du ret i :) Jeg spiller aldrig nogle pladser, der kræver lange afstande :)

Ofte er det de alm. standardmaps de bedre spillere (dig) spiller. Er det også her du har et favoritmap, eller kan du også stresse af med en gang Iceworld, eller lignende?
Jeg spiller mest på de standard-maps, men det hænger sammen med jeg næsten kun spiller PCWs og mix. Hvor mit favorit map nok er Nuke :) Engang i mellem spiller jeg dog en 3-4 maps i træk på JG, eller spiller lidt Iceworld deathmatch.

Valve har jo lavet lidt om på pengesystemet så camp ikke kan betale sig i længden. Hvad synes du om dem?
Jeg synes faktisk det er rigtig godt. Spillet er blevet lidt hurtigere, og jeg synes ikke vi køre så mange sparerunder som førhen. Så jeg er positiv overfor det nye pengesystem.

Hvad med de 35 sek længere runder (eller muligheden herfor), kan de få dig til at miste koncentrationen, eller er det bare endnu sjovere at være T
Jeg synes det er helt fint, giver lidt ekstra muligheder som T hvis man fx er 2 tilbage mod 2-3 CT's. Igen, synes jeg det er en fin opdatering.

I har lige været til Net-X, og det gik efter sigende ikke så ringe end da. ;) Hvordan var det, og var det stort på din personlige "turneringsliste"?
Det gik nogenlunde, vi spillede to uafgjorte kampe, hvor vi specielt i den første havde en chance for at vinde, eftersom vi var oppe 10-2 efter vi havde været CT. Net-X rangerer rimelig højt på min liste, da det var mit første LAN med sL. Højest på min list rangerer NetGamez i Holland, som jeg var til for 2 uger siden. Det var en fed oplevelse. Det var dog ikke med sL, men med nogle irl-venner.

Nu er du jo så beskeden ikke selv at nævne det, men en af de klaner i spillede lige op med var SoA. Var det en overraskelse?
Både og vil jeg sige. SoA havde bootcampet en hel uge før turneringen på Net-X, så jeg havde forventet lidt mere af dem. Omvendt var jeg også godt klar over at deres hold er rimelig nyt og nok ikke var 100% sammenspillet.

Nu siger du at DE havde bootcampet. Hvordan forberedte i jer på den turnering?
Det blev desværre ikke helt til så meget lige op til, men vi spillede 2-4 maps om dagen ugerne op til. Så vi var nogenlunde godt forberedte.

Jeg har 2 gange været så heldig selv at spille med nogle tidligere sL medlemmer hvor i manglede en mand. EN ting jeg bemærkede var den utrolige ro der var under kampen. Er det kendetegnene for sL/niveauet, eller er det typisk for alle de klaner du har spillet i?
Jeg vil sige at vi generelt er ret rolige når vi spiller, vi prøver at være meget koncentrerede i hvert fald, men der skal selvfølgelig også være plads til noget sjov :) Den klan jeg har spillet i med mest ro og styr på tingene ingame var XD, men det var fordi vi altid sad LAN, så er det meget lettere.

Dvs. at i ikke har en "klassens whiner" eller lignende i sL? ;)

Den rolle må jeg nok selv påtage mig, selvom jeg ikke er meget for det :) Jeg har det ikke så godt med at tabe, men arbejder på det, da det trækker hele holdets moral ned. Altså det er ikke sådan at jeg skriger højt på ventrilo hver gang jeg dør, jeg ser måske bare lidt for meget på det negative i vores spil, frem for det positive.
He he... Kender det

Har i nogle standardtacs til hvert map/modstander, som i følger slavisk, eller er i meget fleksible undervejs?
Vi har både standard tacs, som er meget detaljerede med flashes og smokes, men vi har også nogle meget fleksible tacs, hvor vi angriber det bombested hvor vi får skudt nogen. Specielle counter-tacs til specielle hold, har vi ikke beskæftiget os så meget med endnu, men det er da noget af det vi skal kigge på i fremtiden.

Nu nævner du selv fremtiden: Hvad er jeres planer? Skal i være pro, eller holder i den der hvor i kan kombinere hygge og seriøsitet bedst?
Alle vil gerne nå langt som muligt, men det må ikke være på bekostning af det sociale, så vi bliver uvenner i hver kamp. Fremtiden bringer vel først og fremmest en masse træning og så nogle danske LANs.

Du har ellers alderen til at nå langt, er CPL en drøm, eller bare noget dem der har store sponsorer tager til?
Mit helt personlige mål er uden tvivl at nå så langt som jeg overhovedet kan. Og forhåbentlig bringer det mig til CPL en dag. Jeg har 1 år tilbage af gymnasiet og regner derefter med at holde 1-2 sabbat-år bagefter, hvor jeg vil arbejde lidt, men ellers bruge al min energi på at komme til tops indenfor CS, eller hvilket spil der er "spillet" til den tid.

Så vil jeg meget gerne takke fordi du tog dig tid til at blive interviewet. Mange tak for det og GL med dig og Supah Lemmings fremover..... :)

Mange tak, held og lykke med den nye liga :)
Takker

<--- tilbage til oversigten


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS