Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

26-01-2022   
INTERVIEWS
30.marts - Joe Cool (dette interview er taget fra det tidligere FL)

Joe Cool Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i SL
Status i SL
:Joe Cool
:Peter
:31
:Aalborg
:August 2001
:SLAP.dk - www.slap.dk
:Wararrangør
:Sommer 2003
:Division Admin
Start med at fortælle lidt om dig selv.
Hmm - tjoe altså. Jeg er vist en af de gamle drenge inden for CS. Ikke sådan spillemæssigt, men jeg er oppe i årene i forhold til mange der spiller. Jeg er en gammel stodder på 31, der bor i Ålborg - alene tilfældigvis :-)

Hvad laver du på arbejdsfronten?
Jeg er ansat ved Post Danmark's udviklingsafdeling i Postområde Nordjylland, med meget blandet arbejde. Mest med PC'er, men ofte i "marken".

Udvikling af hvad?
Jamen - det er generel udvikling af Post Danmark. Det er både implementering af nye arbejdsgange, værktøjer og lignende.

Hvorfor spiller du CS, og hvad får du ud af at spille CS?
Jeg spiller CS fordi det er hylemorsomt… Det får blodet til at rulle, og så er der et fedt community inden for CS. Man kan mærke man blive bedre og bedre. Det er noget sjovere at spille mod virkelige mennesker end mod computeren. Plus at jeg er CS junkie - skal have mit fix. :-)
Joe Cool & dyret
Er det spillet eller community'et der trækker mest?
Teamplayer delen er langt det fedeste - men det er nok en blandning, det ene ville ikke være sjovt uden det andet.

Hvor meget tid bruger du på CS til dagligt?
Puha det er vist en del. Der er en milliard ting jeg er rodet ind i, så jeg vil tro at det er en 3-4 timer om dagen (aftenen). Det fordeler sig 50/50 med CS og Admin/community, FL med mere. Men det er også kun fordi det er sjovt at jeg orker det. (mere i weekenden):-)

Du er berømt/berygtet som Joe Cool - hvor kommer det navn fra?
Hehe - ja… det er en lidt pinlig historie.

Hit med den
Det var i mine unge år på EFG Handel & Kontor. En dag kom jeg troppende op i et par fine nye sko som min mor havde købt til mig. Der var dog lige den hale ved det at der stod 'Joe Cool' på dem. Og så var der et lille bagde med Joe Cool(Nuser som cool). Så hang jeg på den. :-( Så da jeg skulle spille CS første gang så skrev jeg bare det - det var jo kun noget jeg skulle prøve en gang.

Muhahaha - den kommer til at hænge ved
Av ? :-)

Medlemskabet af SLAP - hvordan gik det til?
Jeg startede i sin tid i clanen Gang Bang, men en dag ville jeg prøve noget andet og droppede ud. Efter et stykke tid havde jeg set mig lun på at komme med i en clan i FL. Så jeg forhørte mig hos Rags (CL i TFC dengang), men de var fuldt besat. Men jeg blev henvist til Sui som havde SLAP. Han syntes jeg var pisse flink, og LANGT bedre til CS end ham - så han snuppede mig straks!

Spammede du ham helt vildt oder?
Hehe naah - han var vist selv klar på ideen, specielt da han hørte at jeg kunne lokkes til at være WA. Så slap han nemlig selv. :-)

Som WA i SLAP - hvad er ens opgave?
Ja det er jo lidt af en opgave. Der er flere ting og tage hensyn til. Først og fremmest skal man jo finde modstandere. Men det har været ret nemt for os, for der er hele tiden nogen der vil spille mod os - for at komme med i FL. Når det er sagt, er der en del at styre med at få SLAP folkene til at melde sig til kampene, og så bytte lidt rundt så alle spiller.

Hvordan med taktik?
Ja - tacs ligger rimeligt fast efterhånden. Men vi mødes 30 min. før, og så er det bare og pege pladserne ud og give lidt gode råd. Så er det selvsagt T tacs som er sværest, for der skal man styre 'realtime' under kampen.

Hører de så efter?
NEJ - lol. Flere og flere begynder dog. Men der er ham Sui, han er generelt dårlig til at høre efter, men han bliver også sorteret fra tit. Sui er vant til selv at kommandere, så han glemmer at lytte. :-)

Jeg har regnet mig frem til over 1800 indlæg på Fronck forumet - er der tid til noget andet?
Ups' afsløret - som du nok kan se så virker 2 fingersystemet pænt for mig (interview lavet over mIRC - red.) og jeg kan sjældent stoppe når jeg er startet. Men jeg elsker at kunne hjælpe andre og smådiskutere. :-)

Skal man have en pædagog uddannelse for at være div Admin?
Ja det er lige ved. Tror at det vigtigste for en div admin eller admin for den sags skyld, er at holde hovedet koldt samt holde til at blive stresset. Fordi næsten hver aften er der gang i SL ting. Alt fra serverudlån til referatindsamling, + diverse spørgsmål man skal til at tænke over. :-)

Hvad kan virkelig tænde dig af når du spiller FFA på serverne?
Cheatere, voicespammere, teamflashere og bevidst TK/TD.

Lyse stemmer?
JA - også lyse stemmer. -damn du har researchet- Problemet med lyse stemmer er at de går direkte i apparatet, så man blive ude af stand til at høre noget andet. Så går jeg amok tilsidst. Mange siger : "Så mute dem dog!" - Men det kan ikke passe at fordi en ikke kan styre sin stemmeføring, skal alle andre mute. Bør alt andet lige være nemmere at 'larmeren skruer lidt ned'

Den er hermed givet videre

Hvad laver du ellers i din fritid?
Hmm- det er lidt blandet. Jeg må nok tilstå at det mest er CS. Ellers har jeg en forkærlighed for gode vine. Læser en del om vin, og 'tester' dem også. Udover det er det vist kun kedelige ting som at besøge ens forældre ol. :-) Det hænder også jeg tager en lille bytur. Hehe

<--- tilbage til oversigten


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS