Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

23-07-2024   
INTERVIEWS
10.august - D.C Calamity Jane - (lavet af Lyner).

D.C Calamity Jane Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i SL
Status i SL
:Calamity Jane
:Sara Neergaard
:26
:Galten, Århus
:2002
:Dead Cowboys (D.C)
:CL
:Fra starten
:Player
Citat:
"Opsparet sæd??? 5 minutter efter sex, har i sgu sæd i poserne igen!"

Motto:
I blame it on Wildy

Du er kvinde, og CL for X antal Dead Cowboys - krævende hobby?
Både ja og nej! Det kræver selvf. meget af min tid, men jeg gør det jo fordi jeg synes det er sjovt! I sin tid tog jeg det jo som en ære, at få lov til at skulle holde styr på drengene - vi er pt. 22.
OMG - det var squ mange
LOL - Ja, er da også til tider svært at holde styr på dem alle sammen.
Har i flere hold?
Nej, vi har lige diskuteret det kraftigt i vores forum, men vi er endt op med at det er sjovere at vi alle spiller sammen - Vi var lidt inde på at lave et "elite" hold! Men de fleste af vores rigtig gode spillere, ville ikke undvære hyggen med os andre.
Hvordan får de spilletid alle sammen?
Det er jo mig der sørger for det. Prøver så vidt muligt at lave nye hold når jeg kan... men der er jo nogen der spiller meget - andre spiller mindre. Vi spiller mange pcw'er, og derfor kommer dem der har lyst, bare med der. Det styrer de ofte selv.

Ansøgte du om CL jobbet, eller blev du headhuntet?
Jeg startede ikke ud som CL. Blev først CL, da Jesse trådte (lidt) af. Jesse eftersøgte først en CO_CL - det blev mig. Men dengang jeg kom med i clanen, kan man godt sige jeg blev headhuntet, bare som player.
Jeg startede i sin tid ud i en pigeklan (gO). Min kæreste 'Wild Bill' var på det tidspunkt med i D.C, og de skulle til LAN - jeg ville med. Til det LAN sad jeg selvf. sammen med nogle D.C'er, og tror nok Jesse James fik et godt øje til mig :-). I hvert fald fik jeg lov af min CL i gO, til at spille med i begge klaner. Det gjorde jeg så i et stykke tid.., og efterhånden droppede jeg mere og mere ud af gO.
Jeg troede seriøst at Jesse var din bror :-)
LOL! Cole Younger er min bror. D.C består snart kun af familie eller venner. Vi har 4 søskendepar i D.C.

Hvorfor stoppede Jesse egentlig?
Jesse er ikke stoppet overhovedet! Han er trådt i baggrunden. Tror han løb sur i det hele, og overlod det meste til mig. Siden er han vendt helt tilbage igen - han vil dog ikke have sin CL status tilbage :-). Men han er stadig bossen!! De fleste beslutninger bliver taget af hele clanen - og i situationer hvor alt går bananas, er det Jesse eller mig der slår i bordet!
CS og øl - yeehaa!


Hvordan startede du i gO?
Jeg spillede Delta Force utroligt meget i nogle år, hvor jeg havde mine faste (ikke en clan) venner at spille med. Jeg flyttede til Galten (Århus) med Wildy, men hans pc ville ikke spille Delta Force. Vi blev enige om at prøve CS i starten bare for sjov. Han kom hurtigt med i D.C, og jeg sad lidt på bænken. En bekendt anbefalede mig at snakke med gO, og jeg fik link til dem! Deres CL var helt vild - pigerne hænger jo ikke på træerne i CS verdenen - og jeg kom med efter vi havde snakket lidt sammen.
Hun ringede mig op, fordi hun havde været ude for at de havde haft en stodder med, som udgav sig som pige.
Eksisterer de stadigvæk?
Nej gO er helt opløst nu.
Var i ikke lidt semi kendte dengang?
Jo alle vidste hvem vi var... Sådan føltes det i hvert fald - Mange mennesker jeg aldrig havde snakket med før, henvendte sig jo lige pludselig.
Får du mange tåbelige comments, og lumre tilbud over mIRC, msn?
Jeg bruger ikke mIRC så meget, som dengang i gO. I D.C bruger vi mest msn! Men ja, jeg får mange stupide tilbud, og må da finde mig i meget! Som fx. min BH størrelse :-) Har for nylig også haft en der ville på try, som begyndte at kalde mig cherry baby - så står jeg altså af! Men der er forskel på måden de siger det. Nogle gider jeg slet ikke snakke med, og andre bliver man da bare smigret af!

Du er ikke bleg for at diskutere - på forum?
Hehe du tænker vist på Sam (|DNA - red.)
Tjaa..
Jeg har læst alle de andre interviews, og det med Sam beskriver meget godt mig! Jeg ser det som en udfordring, at han skriver sådan om piger. Behøver ikke betyde han mener det. Ligeledes med mig, synes da jeg startede, at det var mest passende at det var en pige der reagerede!
Blev mandehørmen lidt for meget?
Jeg er faktisk meget anti pige. Jeg hader fnidder fnadder, og har derfor ikke selv mere end en veninde! Jeg kan simpelthen ikke holde det ud! Jeg gider ikke kigge på drenge på gaden, jeg gider ikke bruge timer foran spejlet for at gå i byen.
Hvad siger 'Wildy' til det?
Jamen han siger da tit at jeg er smuk. LOL - tror nu nok han mener det! Men jeg har den samme makeup på hver dag, det tager ikke mere end 5 min at lægge det på! Så fordi jeg ikke bruger timer foran spejlet, betyder det jo ikke at jeg ligner lort.

Hvad laver du i det virkelige liv?
Jeg er uddannet social og sundhedshjælper. I sin tid mest fordi jeg ikke vidste hvad jeg skulle. Så blev afløser et sted hvor jeg næsten blev tvunget til at tage uddannelsen, fordi de var så glade for mig! Jeg tænkte - nå ja hvad fanden det tager 1 år! Så det gjorde jeg. Jeg er dog meget træt af det nu og vil gerne starte på isenkræmmer uddannelsen her til efteråret!
Så er jeg jo KBH'er, og har alt min familie på Sjælland - derfor bruger vi meget tid på at tage derover. Så har jeg har min dejlige hund, som kræver alt den tid jeg har tilovers :-)
Skal du så i mesterlære, eller?
Ved ikke så meget endnu. Skal ud og søge elevplads i slutningen af marts.
Vil du have din egen biks?
Nemlig... jeg vil meget gerne en dag have mit eget.
I Århus & Omegn?
No way, jeg er og bliver Sjællænder! Vil ABSOLUT ikke blive i Jylland. JEG VIL HJEM.
Hvad så med Wildy?
Han skal da med! Vi har snakket meget om det, og er vist rimelig enige om at Sjælland er bedst for os! Han har selv boet på Sjælland nogle år, og kan vist godt se hvad jeg mener med at der er forskel på jyderne og sjællænderne. Har godt nok stødt panden mod en mur mange gange, i de snart 2 år jeg har boet her.
Hvordan det?
"Nårh du er nok KBH'er" - og så holder de bare op med at snakke med en. Blev mobbet lidt på min første arbejdsplads herover, endte med jeg gik grædende hjem. Ringede og sagde op dagen efter…
Bonderøve!
Ja det er nok bønderne...

Andre interesser end cs, hund, wildy..?
Bruger en del tid på at nusse og pudse herhjemme - nok der jeg er mest pige :-) Ellers bruger vi alt vores fritid på at være sammen med familien - tager gerne 5 dage af gangen til Sjælland - så nej jeg laver faktisk ikke meget andet end at sidde her. Lige i øjeblikket bruger jeg tid på at arrangere vores bryllup med mine forældre.
Okay - tillykke med det :-)
Tak

Spillestil i CS - er du til noget?
Hmm - jeg er nok den der har mest travlt i FFA. Jesse har dog taget min plads som "first to die". Men til gengæld når vi spiller kampe er jeg nok den, der er mest stabil til at holde plads osv. Jeg spiller klart bedst med USP :P Jeg får altid mange i pistolrunderne, og derefter går det lidt galt! Er jo ikke super soldier...Jeg rammer 8 ud af 10 gange face, og fordi jeg sigter helt latterligt, rammer jeg ved siden af face og rammer ikke en skid! Var på et tidspunkt Jane med Ak'en. Og den er klart mit favoritvåben - ellers forsøger jeg mig med awm, u'know "1 shot 1 kill!". Jeg er vist også den eneste i D.C der under kampe får lov til at købe USP som T.
Styrer du også tac's unde cw's?
Jeg har i en lang periode styret tacs under kampe, brugte nu mest dem vi havde i forvejen. Men efter at både Sundance og Pony er tilbage, styrer de det.

Hvordan går det i SL?
I starten, skide dårligt. Vi tabte nogle kampe vi sagtens kunne have vundet! Vi tog en snak om det i D.C, og har øvet, øvet og øvet. Vi har lagt nogle nye taktikker også! Så efter det har vi gjort store fremskridt…
Hvordan har i det med indførelsen af betaling til næste SL sæson?
Fint, intet problem. Vi har faktisk ikke snakket så meget om det! Sådan er det bare, det er et community som D.C har været en del af længe, og hvis der skal penge til for at det kan fortsætte i den gode stil - så er det det! I D.C skal vi af med 4 kr. hver - LOL - det kan nok lade sig gøre.

Bliver du gammel i cs?
Ja det tror jeg, at jeg gør. Er dog så småt begyndt at tænke på børn! Men regner stærkt med at jeg lige bliver isenkræmmer først. Dvs. i hvert fald 4 år endnu er jeg på banen. Tror dog ikke at det kommer helt på hylden selvom jeg får børn. Og jeg vil da have dem.. - gerne 2 og gerne tvillinger :-) Det ligger til familien. Jeg er da begyndt at kunne mærke den der moder fornemmelse når jeg ser andre børn! - Sååå…
En lille børneafd. i D.C - måske?
Hehe, ja vi har da en på vej.
D.C ut|Billy the Kid?
Hehe
Tag den Sui :-)
LOL!

Nu vil jeg takker dig mange gange for din tid.
Selv takker, det var sjovt.
Ha' det godt - og tak endnu engang.
Ilm.

<--- tilbage


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS