Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

27-09-2023   
INTERVIEWS
9.september 2004 - Give

give Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i SL
Status i SL
:Give
:Nicolai
:32
:Aalborg
:2001
:Hosting2.dk
:Co-cl
:Sæson 3
:COCL
Fortæl lidt om dig selv som person.
Det vil jeg gøre fra 3. person af: Pigerne er vilde med mig, Drenge ser op til mig og børnene vil være mig når de blive voksne. ;-)
Ej, jeg er vel ligesom de fleste, dog er jeg altid ærlig og ligefrem. Siger min mening hvis den trykker, for ellers får man sgu bare ondt i maven. Til gengæld kan jeg godt have lidt temperament. Det tror jeg nu mest skyldes, at jeg er stoppet med at spille amerikansk fodbold, som jeg har spillet i 10 år.
Ellers vil jeg kalde mig sjov, engageret og ganske dårlig til CS, når man tager i betragtning hvornår jeg startede. ;)

Hvorfor lige amerikansk fodbold ? Fortæl den uvidende læser hvorfor det er sjovt at male sig med skosværte under øjnene, tage en masse udstyr, en alt for lille trøje og endnu smallere bukser på og gå ud og grynte som en orne og hoppe på andre :)
Jeg har altid søgt efter det helt rigtige. Det fandt jeg i amerikansk fodbold. Der er plads til alle og en god holdånd, kombineret med at det kræver noget til ens indstilling til sport og sig selv.. Og så havde jeg ikke råd til tatoveringer, og blå mærker er billigere.
Det med skosværten, det er altså for at hindre sollyset i at reflektere i sveden og blænde dig, når du spiller. Mange tror det er for at se hårde ud. Jeg har dog aldrig brugt det. Det griser. Men at man gør det, er udfordringen. Du kan ikke bare møde op til træning og slippe igennem, for så kommer man til skade. Man skal engagere sig og give sit bedste, ellers bliver man tromlet. Og så er det jo altid rart at se, hvad de mange tusinde timer i motionscenteret har givet, ved at du kan mærke på banen, at man er blevet stærkere. Og så sagde min læge iøvrigt engang, at det var sundt at bevæge sig. ;-)

Så det ville være fordomsfuldt at sige at det kun er en sport for usikre heteroseksuelle mænd med selvværdsproblemer ?
Nejnej. Den passer meget godt. Det er jo derfor, at vi arbejder på at få en stor røv, så vi har noget at skubbe vores lille tissemand ind med. ;-)

Har du en irl beskæftigelse osse ?
Ja, jeg er uddannet elektriker. Men mangel på udfordringer og så selvfølgelig arbejde, har fået mig til at beslutte, at jeg vil starte på ingeniøruddannelsen.

Det lyder som en halv-svær uddannelse ?
For at styrke min selvtillid, kunne du da godt have sagt helsvær? ;-) Ej, men man kommer nok ikke igennem sovende. At det kræver en indsats, er jo bare sundt og gør det meget mere værd. Ikke at jeg skal genere nogen, men elektriker uddannelsen bød slet ikke på så mange udfordringer som jeg håbede på. Det er faktisk utrolig nemt at blive elektriker. Alligevel ser man mange af os, rende rundt med værktøjsbælte til skruemaskine og det hele, og se rigtig vigtige ud. Har jeg altid grinet meget af. :)

Hvad laver alle de bamser i grunden på jeres hp ?
Ja, men det er jo vores CL, Stonei, som ikke fik opfyldt sit behov for at lege med bamser da han var lille. Hans mor og far havde håbet på at få en pige og undertrykte så hans naturlige drenge-behov. Vi andre er bare forstående. :-)

Motto: En hver fejltagelse vil hævde, at succes ikke er andet end held(lo2)... <-- forklar lige dit motto på jeres hp
Succes er ikke noget der bare kommer af sig selv, men kræver hårdt forarbejde. De mennesker som mener at alle dem der har succes, bare er heldige, - har ikke selv forsøgt at knokle røven ud af bukserne og bygger deres egne chancer på held. Succes kræver forberedelse, hårdt arbejde, styrke og engagement og kan ikke bygges på held.
I CS er denne misundelse, som tidligere hovedsageligt viste sig i erhvervslivet, også dukket op, for at man kan dække over sin egen ukomplethed, ved at beskylde andre for at være heldige. At folk er heldige, er et nemmere "nederlag" end at folk bare er bedre end en selv. Det er svært for mange at acceptere.

Nu hvor I har betalt 100 kr til vores SL_admin_drik_dig_stiff_kasse, hvad forventer I jer så af SL3 og 3 div ?
Hehe. Vores forventning er at rykke ned i 4. division, for der spilles sgu godt i 3. divison. :-) Nej, vi vil da gøre vores bedste og kæmpe alt hvad vi kan. Vi har en politik hos os om, at det er vigtigere at alle spiller, end at stille med stærkeste hold. Så vi regner med nogle sjove og hyggelige kampe og glæder os over at SL virker som en rigtig prof liga, så alt ikke bliver hat og briller.

Jeres navn Hosting2, hvorfra kommer det ?
Vi kendte en sponsor, før vi fandt sammen for at hygge os med lidt CS. Og da vi alligevel ikke havde noget clannavn på det tidspunkt(læs: Uenighed med Stonei, som ville hedde barbies, - (jævnfør tidligere omtalte problem), synes vi at hosting2 ville være neutralt og fint, og gav samtidig sponsor fuld valuta.

Så det er ikke jer der hoster for andre, men bliver hostet ?
Ja, det er nok den mest korrekte måde at skrive det på. Efterfølgende, er www.hosting2.dk så begyndt af hoste andre claner's servere. Det er jo så firmaet, hosting2 der står for den del. Og selvom vi har et godt samarbejde, har vi været nødt til at henvise alle sponsor-ansøgninger direkte til dem

Har I aldrig overvejet nogle tiltag omkring StonEi, det lyder som han har seriøse issues ? :)
Ja, både og. Vi startede med at have påbud om dresscode til lanparties. "1. Man må ikke have pigetøj på". Det tog han ret hårdt, - og vi kan jo godt li' ham, så nu lader vi bare som om vi har en pige i klanen. ;)
Nu hvor du nævner dit temperament, har jeg hørt fra unavngivne kilder (W!ngy) at du engang (W!ngy) har deltaget I Matadorligaen. Hvorfor gør I ikke det længere ?
Jessen fra matador var en dårlig taber. Det kom til udtryk da han flere gange midt i kampen whinede helt vildt, bl.a. fordi at en af vores spillere havde "knifet" en af deres. Så udover han selv brød alle deres egne regler om god opførsel, så støtter jeg 100 procent op om vores hold og spillere. Matador vil nok mene, at det var fordi jeg kaldte Jessen for en bøsserøv. Den gjorde åbenbart ondt, så de følte at den korrekte måde at mægle mellem de 2 hold på, var at smide os ud. Vi havde ellers regnet med, at de smed sig selv ud. Det havde været mest fair. :-). Men vi overlever fint uden, så sanktionen gjorde ikke så ondt som de håbede på.

lol så I fik støvlen pga dårlig opførsel?
Det må jo være derfor, hehe. Selvom det skete efterfølgende på IRC og ikke ingame. Men Jessen er jo en hård mand, så det skulle hævnes. Men ej, jeg er faktisk ganske stille og rolig, men jeg synes seriøst, at der er alt for mange mennesker inden for CS, som tager sig selv alt for højtideligt og åbenbart er nødt til at bruge den "magt" de nu har, for at kompensere for manglende indhold i livet. Men jeg vil da gerne undskylde for min del. ;-)

Prøv at beskrive forskellen (hvis der er en) fra da du startede med CS og nu.
Jeg tror nu at den største forskel ligger i en selv, hvis man ser bort fra steam. Gameplayet har jo ikke ændret sig specielt, - men jeg synes ikke det er så sjovt at spille FFA mere, medmindre det er alle gutterne, så vi kan tage lidt pis på hinanden samtidig. Jeg har for travlt til at bruge tid på FFA, når der er folk der råber lo2 hele tiden, er ujævne hold, winnerjoinere osv.

Så der er for meget whine ?
Efter min mening er der, men det er lidt forskelligt med hvilke servere. Der er self enkelte servere hvor de faste spillere er helt fine. Oldboys' FFA servere er helt fine og Mesterhakker's. Men det kan godt være, at jeg bare ikke er så tolerant overfor "whine" mere, selvom jeg for det meste ignorerer det.

Hvis nu IOC kom til dig og sagde: Nicolai, du må lave din helt egen OL-Disciplin, hvad ville du så vælge ?
Haha, den var svær. Der er jo meget at vælge imellem. Hvis jeg skal være helt alvorlig, ville jeg lave en OL disciplin i humanitær indsats. Så kan det være at verdenslandene kan vågne lidt op og rent faktisk gøre en indsats, som bliver lige så helhjertet som den indsats de ligger for nogle skide medaljer. Den knap så alvorlige, skulle være mudderbrydning for CS-spillere. Hehe.

Det ville pigerne sikkert synes rigtigt godt om :D (eller omvendt) :)
Til sidst her har du ordet, noget du gerne vil fyre afsted ?

Udover tak til vores loyale sponsor og SL, - så vil jeg opfordre folk til grine lidt mere, også af sig selv. Det er skidt at tage sig selv alt for højtideligt, og så bliver det samtidig sjovere at spille CS. Den sidste kan godt være lidt hård, men det er til dem med stjernenykker, - Helt ærligt, drop dem. Når I kommer ud i det virkelige liv, så er I ikke andet end mennesker, ligesom os andre.

Tak for tiden, vil ønske jer held, lykke og god fornøjelse i SL. Og få nu noget gjort ved ham StonEi, for alles skyld :D
Det var så lidt. Hehe, ja.. men han skal jo tages blidt.. :-).. Og tak for interviewet..<--- tilbage til oversigten


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS