Counter Strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.

 
 

Danmarks ældste og største turnerings og event arrangør indenfor esport/gaming

 
 
csHOME

csHVAD ER ESPORT?
csOM SLAP.dk

csREGLER
strikeSPONSORER

Counter StrikeKALENDER
Counter StrikeCS 1.6
Counter StrikeCS SOURCE
Counter StrikeCZ

slapSLAP LIVE / EVENTS
slapSLAP CUPS
CounterSERVERLISTEN

Counter StrikeNYHEDER
Counter StrikeNYHEDSBREV
slapARTIKLER
slapINTERVIEWS
slapBLOGS
CounterFORUM

slapDOWNLOADS
slapFOTOGALLERI

strikeLINKS
strikeTILMELDING
strikeKONTAKT
strike
strikeAVANCERET SØG
Zahid ButtLOGIN

sui
Zahid Buttby multibit
 

23-07-2024   
INTERVIEWS
1.maj 2005 - Axix

axix Nick
IRL
Alder
By
Start med CS
Clan
Status i Clanen
Start i SL
Status i SL
:Axix
:Alex
:23
:Holsterbro
:nov 1998
:/vG/@clan35.dk
:Teamleder
:14. november 2004
:CL
Kan du ikke starte med at præsentere dig selv for dem som ikke kender dig
Jeg hedder Alex Søndergaard, er 23 år gammel og spiller CS i gammelmandsclanen +35 under "dæknavnet" Axix. Jeg er Teamleader for holdet vanGuard som er et subteam hos +35. Udover min rolle som TeamLeader, er jeg også blevet valgt som repræsentativ medlem af vores bestyrelse CoW (Council of War), som varetager clanens interesser og planlægger clanens videre fremtid.

Ja det er jo en stor klan +35...... hvor mange er i egentlig i alt ?
Ja vi er nær de 150 mand og har en del try's stående klar i skyggen. Så det er en stor samling barnlige sjæle fordelt jævnt ud på alders-spektret. Vi har både gamle og unge spasmagere, så der går sjældent en aften hvor vi ikke har det rigtig skægt inde på vores servere.

Hvordan fungerer det i praksis med så mange medlemmer ? i er fordelt på hold kan jeg forstå, men hvor mange hold er i så, og er der en overordnet CL, eller er man ligesom ex antal klaner med egen CL ?
+35 er en decideret clan med dertilhørende under-grupperinger. Det kan være svært at overskue for de udefrakommende, og også nogle gange for vores egne medlemmer, men for at få en hvis styring på hvilken retning vi bevæger os i osv., har vi en ledelse, den såkaldte CoW (Council of War) som mere eller mindre arbejder som en bestyrelse for clanen. Herunder har vi 8 hold som hver især har en TeamLeader der står for det praktiske mht. arrangering af kampe osv. Dog figurerer alle holdene som værende en del af +35, og det er op til hvert enkelt hold hvor meget de har lyst til at gøre ved spilleriet. Vi i vanGuard har dog valgt at satse lidt flere timer på det end den gennemsnitlige +35'er og ligger derfor også blandt de bedre hold i clanen. Det kan være svært at få det hele til at fungere med så stor en trup, og selvom vi forsøger at få det bedst mulige ud af situationerne kan vi på ingen måde gøre alle tilfredse. Men en ting er vi dog alle fælles om. En gang om året afholder vi vores berygtede CG (ClanGather) hvor størstedelen af clanen strømmer til et bestemmelsessted for at hygge sig med de alle de andre, og går i krig med de våde sager :)

I er et af de bedre hold siger du ?? Men i har jo også E-team kan jeg forstå.... kan du forklare lidt om det
E-teamet er lidt specielt da ikke alle herpå er integreret medlemmer af clanen. Holdet er vores svar på et professionelt team, og de har derfor fået frie tøjler til at søge talenter udenfor clanen. De klarede sig rigtig godt i GMC-cuppen, men siden da har de bygget lidt om på grundstenene og truppen ser således lidt anderledes ud i dag. Dog er de ganske velspillende, og vi får nok snart at se hvilket hold der er det bedste indenfor +35 da E-team og vanGuard tørner sammen i +35 Invitational semifinalen, hvis vanGuard slår +35GGM i kvartfinalen.

Jeg hører også rygter om at Bendtsen, kaptajn for landsholdet skulle spille hos jer ?
Bendtsen, fyrtårnet i rødt spiller hos E-team, og varetager udover opgaven som kaptajn for landsholdet, også rollen som Teamleader for E-teamet. Så må vi jo se hvordan det går :)

Det lyder jo hygsomt med jeres CG må man sige..... jeg har ladet mig fortælle at du er storforbruger af Fosters :D ?
Ja det lader til at du har godt styr på dine efterretninger. Jeg elsker udenlandsk øl. Specielt efter at have været udeboende i Tyskland nærmere betegnet München et år. Desværre serveres der ikke Löwenbräu og Warsteiner her i byen så jeg går i krig med det 3. bedste.. Fosters :)

Hvad lavede du i Tyskland i et år ?
Efter at have færdiggjort min handelseksamen på handelshøjskolen i Holstebro, fik jeg tilbudt at tage en tur til Tyskland som en del af en kontoruddannelse. Jeg tog imod tilbuddet, og startede som praktikant hos BurgerKing GmbH i München. Her arbejdede jeg i 1 år hos IT-afdelingen på hovedkontoret, men valgte at rejse hjem efter det 1. år for at begynde en uddannelse på handelshøjskolen i Århus.

Og hvad foretager du dig så nu irl ?
Ja lige nu søger jeg arbejde indenfor bank, bogholderier mv. mens jeg får tiden til at gå i Netto bare for at tjene en skilling. Men nu må vi se. Der skulle forhåbentlig snart komme et fornuftigt job ind ad døren :)

Du skal da have held og lykke med ansøgningerne så :D
Jeg siger tak. Du siger bare til hvis du vil skrive en udtalelse til mig :D

Hvor længe har du spillet CS ?
Jeg har spillet CS siden beta 3.0. Blev præsenteret for spillet til et lille hyggeligt lan i efterårsferien og spillet tog os med storm. Så der blev sprayet til den helt store guldmedalje og efter 5 års spil kan jeg heldigvis erklære, at jeg er blevet bedre til at ramme :)

Hvad siger dine omgivelser til at du bruger din tid på online gaming så ?
Ja der var lidt gnidninger med forældrene før i tiden da jeg var hjemmeboende, men ellers har der ikke været nogle problemer. Jeg har altid interesseret mig for computerspil, men har stadigvæk formået at fordele sol og vind lige så hele dagen ikke blev spillet væk på nettet.

Oki, men jeg har ladet mig fortælle at du jo faktisk er yderst aktiv på andre områder også, - COW, LAN arrangør, Teamleder.... der er da nok at se til så :D
Der er nok at se til. Og jeg glemmer engang imellem også at takke nej. Det kan blive en ordentlig mundfuld på en gang, men så må man jo bare tage det et skridt ad gangen. Lige for tiden har jeg også skruet lidt ned for intensiteten hvad CS angår, hvilket heller ikke har været helt så populær hos vanGuard. Jeg er desværre en af dem som er faldet for WOW, og med sådan et spil kombineret med det andet så skal man passe på ikke at bruge for mange timer online :) Men der har altid været mange projekter. Jeg elsker at være med til at skabe noget hvilket også har mundet ud i flere online turneringer (1337-League, WarZoo) samt LANS (WDCLan)

WDC LAN var vist en kæmpe opgave, men savnet af mange !..... Skal det op og køre igen ?
WDCLan var en kæmpe opgave, eller rettere en fantastisk udfordring. Vi formåede at samle 40.000 i præmier samt få 115 mand samlet under samme tag til sidste lan, men ja det har stået stille i næsten 2 års tid nu. Vi er et par stykker som snakker om at genoptage projektet, men det vil til den tid ikke blive afholdt under lige så store rammer som førhen. Præmierne vil i hvert fald blive skåret væsentlig ned, og der vil blive sat mere fokus på det sociale.

Du er udover alt det andet vi har snakket om, også admin i egen turnering hos +35. Hvordan finder du al den tid ?
Jeg kan jo ikke lade være :) Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg finder alt den tid. Når et projekt først lyder rigtig spændende og jeg kan se fordelene ved at føre den ud i livet, ja så finder jeg tid til det. Også selvom det går lidt ud over nattetimerne ind i mellem :)

Hører at du stort set har været inaktiv på CS delen den sidste halvanden måneds tid, hovedsageligt til WoW... passer det
Ja, jeg har skruet en hel del ned for intensiteten for tiden da mange af mine IRL venner er begyndt at spille WOW. Før WOW blev udgivet har jeg sådan set ikke rigtig spillet andet end CS for alvor i 5 år. Så det siger lidt om spillet, når det pludselig kan fænge mig på samme måde som CS har kunnet!

Du siger at du har spillet CS i snart 5 år... men det er jo ikke altid foregået hos +35 Hvor har du været tidligere ?
Ja, jeg har spillet cs i lang tid. Men har dog ikke været i så mange claner. Startede clanen WDC (We Don't Care) helt tilbage i tiden. Clanen nåede at komme op og mænge sig blandt de store (top40), men efter 2 år måtte vi desværre dreje nøglen om. Det gik rent galt da CL flyttede til Tyskland ;)
Derefter blev sFw (so Fucking what) oprettet. Sådan set WDC om igen bare med den ældre gruppe af IRL-venner som havde lyst til at prøve kræfter med hinanden. Vi nåede knap så højt op på ranglisterne, men formåede stadig at slå gode hold. Her var min primære opgave WarArranger.

Hvorfor blev det så lige +35 klanen, der skulle fortsættes i ?
Efter at sFw nåede til den konklusion at arbejde, kærester osv. tog for meget tid opløste vi projektet, selvom vores teamplay var fænomenalt. Det resulterede så i, at 4 sFw'er søgte ind i +35 for at holde CS-skyderiet ved lige med vennerne, nu hvor vi havde gæstet serverne i over 3 år. Jeg tror, at vi valgte +35 fordi vi havde spillet 3 år på serverne i forvejen, og havde hygget os gevaldigt herved. +35 er virkelig humor på højt plan, og så vil jeg næsten også vove den påstand at serverne er nogle af de mest modne vi har i Danmark i dag :)

+35 har jo næsten lige haft 5 års fødselsdag .... noget som man har haft en tendens til at glemme kan jeg forstå :D
Ja årene går hurtigt. Vi fejrede jo vores 4 års fødselsdag med manér men lad os se. Måske finder vi på noget interessant når vi når de 6 år.. eller de 10? :)

Klanen har jo nogle virkelig flotte målsætninger og fint formulerede retningslinier..... kan det styres med så mange medlemmer ?
Det er en udfordring af de helt store, men vi gør det bedste vi kan. Vi har for nyligt lavet nogle tiltag som begrænser try-ansøgningerne, så vi får flere ansøgninger fra folk over 35 år, for også at passe lidt på imaget :) Men jo det kan være svært. Men igen. Det er svært at gøre alle tilfredse.

Hvordan vil du beskrive dig selv som person ?
Hvis jeg skal beskrive mig selv, vil jeg sige at jeg er en meget venlig person, som ikke kan gøre en flue fortræd (på nær hvis den dukker op foran et croshair i cs :) Jeg er lettere perfektionist, og har svært ved at sige nej til et projekt hvis jeg kan se potentiale heri. Og så hjælper jeg gerne 2 for meget end 1 for lidt. Så det kan godt gå hen og blive et problem hvad tid angår :)

Hehe dine omgivelser betegner dig som meget perfektionistisk, faktisk ekstremt perfektionistisk, fantastisk engageret i det du laver, lattermild og morsom fætter :D..... er det meget store ord, eller kan du genkende det
Jeg tror såmænd de rammer plet. Jeg kan næsten ikke beskrive det bedre selv :)

Det siges også om dig at du kræver usigelig meget disciplin.... er sådan lidt autoritær, trods dit still ydre ?
Jeg er nok lidt autoritær hvad CS angår. Som beskrevet er jeg meget engageret i de ting jeg laver, og viser folk ikke tegn på at ville samarbejde om tingene, så kan jeg også godt skære igennem. Disciplin er dog et af nøgleordene for succes indenfor cs.

På jeres hold fungerer du både som Teamleder og tacs maestro ?
Det stemmer. Jeg har altid været meget interesseret i taktikker og har styret taktikker lige siden WDC-tiderne. Det har altid faldet mig naturligt at udvikle taktikker og ikke mindst styre et hold igennem 4 quarters. Generelt har taktik fascineret mig meget.... Specielt 2. verdenskrig hvor vi så flere formidable taktikker fra axe-magternes side af... Nok også en af grundene til at jeg har valgt mit nick Axix :)

Du sover meget tungt ? Hører lidt om at du næsten var blevet sminket i søvne :D Noget du vil fortælle om :D ?
haha ja :D. Skide SQndagsgarn. Men tror han fik sig noget af en forskrækkelse, :) den kære knægt. Til vanGuards første, og forhåbentlig ikke eneste gather, var vi samlet 6 mand i et forsamlingshus ovre på Sjælland. SQndagsgarn, (en af de yngste på holdet) havde haft et godt øje til en aflagt læbestift, som han havde truet med at farve ud i hovedet på mig når jeg havde lagt mig til at sove. Det var også tæt på at planen lykkedes. Men på mærkværdig vis vågnede jeg 5 sekunder før han gik i gang med farveladen, og stirrede ham direkte op i ansigtet mens jeg stadig lå ned. Tror han fik sig lidt af et chok af, at manden han skulle til at overraske, pludslig lå og stirrede ham op i hovedet :) Næste nat var der ingen fare på færde :)

I har jo spillet 1 sæson i SLAP ligaen..... hvordan var det, og hvad forventer i jer af den kommende sæson
Det var hamrende sjovt at spille i SLAP ligaen. Selvom vi var lidt skuffede over at ende i div. 6, fordi vi havde en lidt dårlig dag mod SL's første hold i indledningsfasen, så var det nogle rigtige sjove kampe vi fik spillet. Det er virkelig nogle herlige gutter i 6. division. At ingen af dem forlod SL efter at have fået røvfuld af os, siger lidt om deres kampgejst. Vi oplevede kun ganske få gange, at modstanderen hang med humøret, og vi er kun glade for at vi ikke skræmte nogle væk, mens vi hærgede 6. division. Vores ansøgning for den kommende sæson har dog givet bonus, og vi glæder os nu til at komme i gang med 3. division. Vi føler os ganske godt placeret, da vi kender en del af holdene deroppe. Nogle har vi slået, og nogle har vi ikke. Kort sagt, det bliver nogle intense kampe.. Vi glæder os!
Vi forventer os en placering i det lune sving i toppen. Måske endda nær kvalifikation til oprykning, men der er stadig 12-13 kampe inden vi når dertil :)

Har du nogle sidste ord du gerne vil have med ?
Jeg vil gerne give en hilsen til alle mine HLTV-fans derude (I ved hvem I er :) og så vil jeg ønske SL held og lykke fremover med projektet. Jeg kender til hvad I lægger i af arbejde, så jeg er imponeret over det I har formået indtil nu, og håber at vi kan hygge os hos jer i mange sæsoner endnu!

Vi takker for de flotte ord, og siger mange tak for din tid også<--- tilbage til oversigten


CS 1.6
Klaner  ialt -
CS16 players -

CS:Source
Klaner  ialt -
CSS players -FFA - cs.slap.dk:27015
CW - cs.slap.dk:27030


 
Counter Strike - counterstrike
Counter Strike - counterstrike

Counter strike counterstrike cstrike cs spilservere esport e-sport serverhosting SLAP.


© slap.dk * optimeret til 1024 x 768 * optimeret til IEX 5.0
 
 
MOVIES

DR - Danish Esport Awards 2007
SLAP LIVE Tappehallen Cult Party (zip-36MB)
SLAP LIVE Ballerup Superaren (zip-13MB)
Battlefield Nordisk Mesterskab (zip-5MB)

INTERVIEWS